10 ani de la inaugurarea HOSPICE-ului

10 ani de la inaugurarea HOSPICE-ului

NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU ! Cu acest ideal am pornit și cu ajutorul Lui Dumnezeu, Centrul de îngrijire paliativă – hospice, Casa Milostivirii Divine, sărbatorește 10 ani de la inaugurare.

În acest timp au beneficiat peste 2000 de pacienți de serviciile noastre într-o unitate spitaliceasca cu 10 paturi, aflată în contract cu Casa de asigurare a județului Timiș. Acest proiect a fost inițiat de Congregația Fiicelor Sf. Francisc de Asissi, în colaborare cu Federația Caritas a diecezei de Timișoara.

Dorința cu care am început și tot cea ce vrem să facem în continuare este binele pacientului, spre mai marea slava a Lui Dumnezeu și mîntuirea sufletelor. Tot ce să întîmplă în hospice este rodul muncii unei întregi echipe. Doar datorită harului și calitatea oamenilor am putut să construim împreună această echipă.

Majoritatea personalului angajat lucrează de la început pînă acum în acest loc, unde mediul nu este un loc de muncă ușor, dar împreună am învățat cum putem fi de folos celor care au nevoie de îngrijirea și ajutorul nostru.

Mulțumim tuturor care ne- ați fost alături în acești ani, și ați răspuns la invitația noastră de a sărbători împreună.