Concert solo Petre Ionutescu

Concert solo Petre Ionutescu

Duminică, 14 octombrie 2018, ne-am bucurat în grădina Hospice de un recital solo Petre Ionuțescu, un mic concert caritabil în beneficiul Hospice-ului, propus de Asociația Culturală TGP.

Petre este trompetist, muzician si producător muzical. Pe plan solo a devenit cunoscut datorită proiectului „Trompetre”, cu care a lansat în 2016 albumul ”Maria Radna Live”. La Timișoara Gospel Project a fost nelipsit din 2011 încoace. Cel mai recent proiect al lui Petre Ionuțescu este albumul audio lansat împreună cu Daniel Dorobanțu anul acesta în septembrie, „Cartea De Piatră”, o muzică la intersecția dintre ambient, modern clasical și jazz, o parte dintre piese găsindu-şi inspirația în muzica sacră europeană.

Mulţumim, Petre Ionuţescu, pentru dar, Asociaţiei TGP şi tuturor voluntarilor pentru că au făcut posibil acest moment sufletesc. Le suntem recunoscători celor care au venit să se bucure de muzica lui Petre şi de întâlnirea cu Hospice-ul. Contribuţiile celor prezenţi (2400 lei) vor fi folosite în sprijinul pacienţilor pe care îi îngrijim. Dumnezeu să vă răsplătească!