TIMIȘOARA GOSPEL PROJECT

TIMIȘOARA GOSPEL PROJECT

Echipa Hospice Timișoara mulțumește Asociației Culturale TGP pentru cea de-a XIV-a ediție Timișoara Gospel Project, minunat organizată în perioada 14-15 decembrie 2019 în sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Recunoștința noastră se îndreaptă către cei peste 100 de coriști voluntari și minunaților copii, acompaniați de un band profesionist, sub îndrumarea etuziastă a unui dirijor incredibil, a căror muzică a reușit să unească sufletele a sute de oameni. Mulțumirile noastre merg și către întreaga echipă de organizatori care s-a ocupat de toate detaliile pe care un astfel de eveniment le presupune, precum și către partenerii și sponsorii care au făcut posibil acest eveniment.

În cadrul celor două reprezentații ale concertului “Gospel Meets Christmas”, publicul a donat 42.024 lei în urnele Centrului de Îngrijire Paliativă de tip Hospice „Casa Milostivirii Divine”. Banii vor fi folosiți pentru menținerea calității serviciilor oferite de Hospice, în sprijinul pacienților cu diagnostic oncologic avansat.

Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte, pentru frumoasa lecție de a fi împreună într-o altă grilă de înțelegere a suferinței, într-un proces de însoțire a celui aflat în momente dificile și în strădania de a oferi servicii de calitate și demnitate în paliație.