RECUNOȘTINȚĂ PENTRU CEI CARE NE-AU AJUTAT

RECUNOȘTINȚĂ PENTRU CEI CARE NE-AU AJUTAT

În prag de Sfinte Sărbători, echipa Hospice Timișoara mulțumește tuturor celor care ne-au fost aproape într-un decembrie de poveste, al comuniunii și al bucuriei de a dărui.

Suntem recunoscători oamenilor care au mobilizat alți oameni, contribuind cu donații în sprijinul activităților din Hospice: dna Violeta Stoicu, dna Eleonora Alina Rădeanu, dl.Cristian Truti și colegilor lui, dna Maia Lazăr și tuturor voluntarilor care au mijlocit să ajungem în casele multor oameni prin obiectele decorative din cadrul Târgului de Crăciun.

Mulțumim parohiilor care ne-au primit decorațiile de Crăciun achiziționate în scop caritabil de către credincioși: Biserica Romano-Catolică Freidorf, Biserica Millennium Timișoara, Biserica Romano-Catolică din Șag, Biserica Romano-Catolică din Gătaia, Biserica Romano-Catolică din Butin și tuturor credincioșilor care au contribuit astfel la ajutorul oferit Hospice-ului.
Mulțumim Asociației Culturale TGP pentru un concert caritabil absolut fabulos și tuturor timișorenilor care au ales să sprijine eforturile noastre de a menține calitatea serviciilor din Hospice Timișoara.

Mulțumim firmelor care ne-au ajutat financiar în acest decembrie: Farmacia Farmado, SC Dessera Nortes SRL, SC Timburg SRL, SC Panduit European Solutions, Smithfield România, Alco line M.G.
Mulțumim angajaților companiilor Hella, Dynata și Nokia, care au ales să fie alături de Hospice în urma unor evenimente caritabile de la locul de muncă. De asemenea, mulțumim Cafenelei Reciproc și Fundației Comunitare Timișoara pentru susținere și ajutor.

Nu în ultimul rând, mulțumim firmei Danneman Timișoara pentru că și în acest an a adus pacienților bucuria de a împodobi bradul în camera de zi și mulțumim colindătorilor care au adus vestea cea bună acolo unde este cea mai mare nevoie de ea: lângă patul omului aflat în suferință.

Sunt mulți cei cărora se cuvine să le mulțumim, care ne sunt alături în dorința noastră de a oferi servicii de calitate în paliație și în strădania de a fi reazăm și sprijin pentru pacienți și pentru cei dragi lor. Dacă am uitat pe cineva, ne iertați. Dumnezeu știe si sufletele noastre, la fel.