Timotion 2020

Timotion 2020

Echipa Hospice Timișoara a reușit, cu ajutorul fondurilor strânse pentru proiectul ”Dăruim siguranță până în ultima clipă” de la Timotion, ediția 2020, să achiziționeze sistemul de comunicare Nurse Calling, pentru imbunatatirea serviciilor oferite pacienților pe care îi îngrijim.

Rezultatul campaniei de fundraising Timotion 2020, pentru Hospice Timișoara, a fost de 10.116,00 ron. Această sumă ne-a permis achiziționarea Sistemului de Nurse Calling în valoare de 8535,87 ron. Fondurile rămase au fost folosite pentru promovarea serviciilor oferite de către Centrul de Îngrijiri Paliative în comunitate, precum și pentru tipărirea unor broșuri și flyere cu informații utile pentru aparținătorii pacienților cu diagnostic oncologic avansat.

Este nevoie ca serviciile Centrului de Îngrijiri Paliative să fie cunoscute comunității, pentru ca la nevoie, pacienții cu diagnostic oncologic avansat să aibă opțiuni pentru controlul durerii și pentru o calitate a vieții cât mai bună.

Hospice este despre grijă. Despre grija față de om. Despre grija față de efectele bolii de care acesta suferă. Despre grija față de familia care este pusă în situația de a oferi îngrijire și de a păși alături de cel în suferință pe întreg parcursul vieții avestuia.

Mulțumim Fundației Comunitare Timițoara, tuturor donatorilor, alergătorilor și sponsorilor care au făcut posibil aceste demers!