Evenimente

Noutăți

RECUNOȘTINȚĂ PENTRU CEI CARE NE-AU AJUTAT

30 decembrie 2019

În prag de Sfinte Sărbători, echipa Hospice Timișoara mulțumește tuturor celor care ne-au fost aproape într-un decembrie de poveste, al comuniunii și al bucuriei de a dărui. Suntem recunoscători oamenilor care au mobilizat alți oameni, contribuind cu donații în sprijinul activităților din Hospice: dna Violeta Stoicu, dna Eleonora Alina Rădeanu, dl.Cristian Truti și colegilor lui, […]

Mai multe

DONAȚIE DE PRODUSE ȘI CONSUMABILE PENTRU HOSPICE

28 decembrie 2019

Mulțumim Eleonora Alina Rădeanu și grupului de donatori pe care i-a mobilizat pentru achiziționarea unor produse și consumabile necesare în activitatea de zi cu zi a Hospice-ului. Valoarea totală a produselor dăruite a fost de 5624 lei. Vă suntem foarte recunoscători!

Mai multe

DONAȚIE DIN PARTEA ANGAJAȚILOR COMPANIEI NOKIA

27 decembrie 2019

Mulțumim angajaților companiei Nokia, care în urma unui eveniment caritabil au donat către Hospice 1850 lei, în sprijinul activităților desfășurate pentru pacienții pe care îi îngrijim!

Mai multe

DONAȚIE DIN PARTEA ANGAJAȚILOR COMPANIEI DYNATA

26 decembrie 2019

Mulțumim angajaților companiei Dynata care în urma unui Târg caritabil de Crăciun au decis să direcționeze fondurile obținute (3200 lei) către Hospice Timișoara. Un real sprijin în eforturile noastre de a menține calitatea serviciilor din Hospice.

Mai multe

DONAȚIE SMITHFIELD TIMIȘOARA

18 decembrie 2019

Mulțumim companiei Smithfield pentru ghiozdanele cu rechizite, dulciuri și jocuri oferite copiilor angajaților Hospice și pentru sprijinul financiar care ne va ajuta în desfășurarea activității noastre. Vă suntem recunoscători!

Mai multe

TIMIȘOARA GOSPEL PROJECT

15 decembrie 2019

Echipa Hospice Timișoara mulțumește Asociației Culturale TGP pentru cea de-a XIV-a ediție Timișoara Gospel Project, minunat organizată în perioada 14-15 decembrie 2019 în sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Recunoștința noastră se îndreaptă către cei peste 100 de coriști voluntari și minunaților copii, acompaniați de un band profesionist, sub îndrumarea etuziastă a unui dirijor incredibil, a […]

Mai multe