Evenimente

Noutăți

Colindători în Hospice, 2018

25 februarie 2019

În luna decembrie Hospice-ul a primit colindători care au vestit Naşterea lui Hristos şi au adus bucurie în sufletele pacienţilor. Le mulţumim!

Mai multe

Târgul caritabil de Crăciun 2018

În perioada sărbătorilor de iarnă, cu ocazia Târgului de Crăciun, personalul şi voluntarii Hospice au pregătit ornamente şi obiecte decorative lucrate manual. Fondurile colectate vor fi folosite pentru achiziţionarea unor produse şi servicii, în sprijinul pacienţilor pe care îi îngrijim. Mulţumim tuturor!

Mai multe

Campania „Fii super erou în oraşul tău”

În decembrie 2018, a avut loc campania „Fii super-erou în orașul tau!”, prin care mai mulţi furnizori şi-au oferit gratuit serviciile participanţilor la campanie. Suma adunată în urma achiziţionării de vouchere a fost donată celor patru Centre ale Federaţiei Caritas, între care şi Hospice Timşoara. Mulțumim tututor participanților la proiect, celor care și-au donat serviciile, […]

Mai multe

Sărbătoarea Sfântului Nicolae în Hospice, 6 decembrie 2018

Sărbătoarea Sfântului Nicolae în Hospice Timişoara ne-a amintit că a oferi este mai important decât a primi şi că bucuria copiilor poate alina cele mai grele suferinţe. Bucurie!

Mai multe

Conferinţa Naţională de Îngrijiri Paliative – „Voci pentru cei încătuşaţi de suferinţă”

14 noiembrie 2018

În perioada 18-20 octombrie 2018 la Poiana Braşov a avut loc Conferinţa Naţională de Îngrijiri Paliative – „Voci pentru cei încătuşaţi de suferinţă”. Hospice Timişoara a fost reprezentată de dr. Ovidiu Măruşteri, as.med. Simona Popa şi psih. Manuela Furdi.

Mai multe

Concert solo Petre Ionutescu

15 octombrie 2018

Duminică, 14 octombrie 2018, ne-am bucurat în grădina Hospice de un recital solo Petre Ionuțescu, un mic concert caritabil în beneficiul Hospice-ului, propus de Asociația Culturală TGP. Petre este trompetist, muzician si producător muzical. Pe plan solo a devenit cunoscut datorită proiectului „Trompetre”, cu care a lansat în 2016 albumul ”Maria Radna Live”. La Timișoara […]

Mai multe